Gent que passeja pel barri del Raval de Barcelona

Estiu calent, barri feliç

Ahhhhhgfff! Quina calor! Aviat farà un any d’aquests records d’estiu.

L’onada de calor ha obert cada nit les finestres de tot el barri. I això m’ha portat a comprovar científicament una dada interessant. Les mosques es lleven entre les 6h 15m i les 6h 30m. Son força puntuals, com a mínim la saga que s’ha instal·lat a la meva habitació. Cada dia a aquesta hora comença a fer-me pessigolles a l’espatlla, el coll, el braç… de vegades el front… i si no em llevo fins i tot es posa a volar prop de l’orella fins que el brunzit acaba amb la meva paciència.

Jo seguiria dormint una estona. A aquella hora encara no fa gaire calor i aprofitaria per descansar. Però suposo que les mosques no tenen aquesta necessitat. Tampoc se a quina hora van a dormir, ni si el calor les afecta. Es pot pensar que ja és una bona hora per llevar-se. Però no, tot es culpa de l’onada de calor, que també m’ha permès descobrir que visc en un barri orgàsmic.

Fins les 11 o 12 de la nit no comença a davallar lentament la temperatura. Més si fa un mínim d’airet. Menys si hi ha molta humitat. En aquests casos, nomes d’imaginar que tens un altre cos radiant energia a prop ja fastigueja. Imagina si et posen les mans a sobre. Podria ser una llei de la termodinàmica, a més calor ambiental el contacte físic entre humans tendeix a zero.

En paral·lel a la lleu baixada de temperatura nocturna es va esmorteint el renou de la vida del barri. Hi ajuda que el veí de la tele a tot drap sembla que és de viatge. I aleshores. Estirat al llit. Confortat per una suau brisa que passa per la finestra oberta. En un ambient de quasi silenci. Se sent un Uaahh… UAaaHhh… Ahhhhhgfff! … Gghh! gggh gghh … i de seguida es recupera la misteriosa quietud de la nit. Ara encara més silent a causa de les expectatives generades. Es repetirà? Se’n produirà un altre?  

És molt difícil que coincideixin dos o tres en un dia, per tant, la major part dels cops l’atenció generada és veu frustrada. També fa mandra imaginar de quina finestra surten els gemecs i posar-li cos al plaer irradiat. Si en el barri visqués la Sharon Stone, tothom s’imaginaria que és ella, però no, seria més fantasia que ciència. A més aquesta “petite mort”, que diuen els francesos, ha sortit d’un pit més ampli i uns abdominals més forts que els d’abans d’ahir. Ha estat més curt, ràpid i profund. I molt diferent d’aquell llarg i fi “ai… ai… ai… aaah…  ai… ai… ai… aaah… ai… ai… ai… aaah… ai… ai… ai… aaah… …. … AAA!”, més atribuïble a la veïna jove de l’edifici, que des que em van dir que havia trencat amb la parella em sembla que gemega més sovint. Potser es consola de la pèrdua, potser són episodis de reconciliació o potser son “petits suïcides”… no en diuen així els francesos de l’onanisme? No passa sovint, però hi ha cops que tot se sent força llunyà, però sembla més fort que els que surten del nostre edifici o de l’edifici del costat. No se si depèn de la direcció del vent, o deu ser una veïna que l’altre dia, a la taula de les mestresses de casa, al bar, comentaven que era una “escandalosa” quan fa sexe.

Tot això tampoc passa cada dia, però últimament se’n senten de tres a cinc per setmana, i la majoria sonen molt diferents entre ells.  I això vol dir que totes aquelles dones que et creues pel barri i les mires com si no tinguessin sexe, i aquells homes que penses “no se que li han vist a aquest, tot ho casen”, doncs tots ells quan arriba el moment s’ho passen bé. No et preocupi si millor o pitjor que tu. Cada u té el que té. En això no hi tinc res a dir, però les mosques, cony, perquè han de matinar tant?  

Després vindrà l’hivern, tancarem les finestres i els cossos es fregaran més aviat… però sense fer la música d’aquest estiu:  

Ahhhhhgfff! Quina calor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s