Com envelleix el comunisme!

Avui intentava explicar-li al meu fill que, quan jo era jove, l’objectiu dels comunistes no era que tothom tingués un lloc de treball. L’objectiu era ABOLIR EL TREBALL ASSALARIAT.

I quan el meu pare era jove l’objectiu dels comunistes no era establir una “Renda Mínima Vital”. L’objectiu era DE CADASCUN SEGONS LA SEVA CAPACITAT, A CADASCÚ SEGONS LA SEVA NECESSITAT.  

I encara abans, quan el meu besavi era jove l’objectiu dels comunistes no era defensar el paper de l’estat per corregir els excessos del sistema, sinó que es considerava que EL COMUNISME ÉS INCOMPATIBLE AMB L’ESTAT.

Tradicionalment l’objectiu dels comunistes havia estat PARTICIPAR EN LES INSTITUCIONS PER PORTAR-HI LA VEU DELS OPRIMITS, i no se explicar-li al meu fill des de quan hi ha “comunistes” que volen guanyar les eleccions per ser la mà esquerra del sistema.

He buscat esquerra al diccionari:

Esquerre – a

Dit del costat d’un objecte o una cosa material que és situat, amb relació a la seva part anterior, com en l’home el costat esquerre amb relació a la cara (oposat a dret). El camal esquerre d’uns pantalons.

Una definició que explica el fet objectiu que quan els pantalons et van estrets tant t’aixafen els collons el camal dret com l’esquerra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s