“Os ha leido la cartilla a todos”

El rei, que només “fa política” els 3 d’octubre, avui s’ha deixat sentir amb aquesta frase, no dirigida als súbdits, sinó als gestors del regne. És evident que ha fet seva la rebel·lió dels jutges respecte al govern electe i ha deixat clar que Lesmes ha actuat com el seu portaveu. Només faltava que digués “es para mi motivo de orgullo y satisfacción” tenir un Poder Judicial tant collonut.

Son molts els que creuen que el PP té segrestat el Poder Judicial. Jo crec que s’equivoquen. En realitat el PP és el partit de la cúpula judicial, columna vertebral del cos d’alts funcionaris de l’Estat, l’autèntica cort d’aquesta monarquia corrupte que estructura un estat amb una profunda cultura d’antic règim. O es que Lesmes a dit res de l’Emèrit?

La cúpula judicial no ha fet més que guanyar poder des del cop d’estat del Tribunal Constitucional contra l’Estatut del 2006, es a dir contra les decisions dels representants de la sobirania popular espanyola a les Corts i contra la voluntat del poble de Catalunya expressada en referèndum. Ara, després d’un llarg procés de selecció i cooptació de membres afins, ha decidit que és hora d’independitzar-se del tot del poder legislatiu per millor tutelar l’Estat. Per això el seu partit, el PP, exigeix que siguin els jutges qui manin al Poder Judicial sense interferències polítiques.

Lesmes, Marchena & cia. han estat i són els garants de la “unitat d’Espanya” i de la immunitat de la corona davant la reacció popular al cop d’estat, a Catalunya via “procés” a la resta de l’Estat via 15-M.

Així s’entenen millor les paraules de Felipillo: “os ha leido la cartilla a todos”.  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s